Donderdag 2 februari, uitzending van de IDTV documentaire
‘Het Oranje Fonds, De Prins en De Prinses’ (RTL4 start 20:30)

Oktober afgelopen jaar heeft Prinses Máxima in haar rol als beschermvrouwe van het Oranje Fonds een werkbezoek gebracht aan het stadslandbouwproject Foodscape Schilderswijk (dit URBANIAHOEVE project is mede mogelijk gemaakt dankzij steun van het Oranje Fonds).

IDTV heeft dit feestelijke evenement gefilmd. Medewerkers van de stichting en bij het project betrokken buurtbewoners zijn geïnterviewd en er is een rondgang gemaakt langs 1 van de project locaties van Foodscape Schilderswijk, de Westenberg Hof.

Ga dat zien, neem het op of surf naar Uitzending Gemist (mits gemist…)!

Zie hier foto’s van het werkbezoek van Prinses Máxima aan Foodscape Schilderswijk.

Met dank aan IDTV, het Oranje Fonds en natuurlijk alle enthousiaste betrokken buurtbewoners- en instanties uit de Schilderswijk.