Donderdag 2 februari 2012, uitzending van de IDTV documentaire
‘Het Oranje Fonds, De Prins en De Prinses’ (RTL4 start 20:30)

Oktober vorig jaar heeft Prinses Máxima, in haar rol als beschermvrouwe van het Oranje Fonds, een werkbezoek gebracht aan het stadslandbouwproject Foodscape Schilderswijk in Den Haag (het project is mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds).

IDTV heeft dit feestelijke evenement gefilmd. Ze hebben medewerkers van URBANIAHOEVE en bij het project betrokken buurtbewoners geïnterviewd en er is een rondgang gemaakt langs 1 van de projectlocaties van Foodscape Schilderswijk, de Westenberg Hof.

Ga dat zien, neem het op of surf naar de uitzending gemist (mits gemist…)!

Zie hier foto’s van het werkbezoek van Prinses Máxima aan Foodscape Schilderswijk.

Met dank aan IDTV, het Oranje Fonds en niet te vergeten alle enthousiaste en betrokken buurtbewoners uit de Schilderswijk.