URBANIAHOEVE DemoTuinNoord wormen zeer gelukkig in enorme wormenbak ontworpen door kunstenaar Rutger Emmelkamp. Social Design Lab voor Stadslandbouw. URBANIAHOEVE, stadslandbouw in Amsterdam.

Ondanks de aanhoudende vorstperiode schijnen de DemoTuinNoord wormen erg gelukkig te zijn in hun riante wormenbak ontworpen door kunstenaar Rutger Emmelkamp. Een week geleden werden de wormen met deze nieuwe woonruimte gepresenteerd bij een vermicultuur workshop in de DemoTuin gegeven door Librani Selby. De vruchtbare samenwerking tussen de lumbricidae familie en onze bacteriële collegae heeft voor een aangename klimaat gezorgd binnen de wormenbak ondanks haar noordelijke plaatsing en de strenge vorst van de laatste dagen. De wormen waren niet bereid een statement af te leggen, want… Come on, Peuple! Puntje, puntje, puntje.