Chef Jaap van Restaurant Piazza oogst daslook bloemen tijdens de aanplant van de daktuin in wording van New Babylon. De kruiden- en bloementuin wordt ontworpen en ingericht door URBANIAHOEVE Foodscape Schilderswijk.
In een moment van ongekende belangstelling voor de toekomstige New Babylon daktuin, gaat Chef Jaap van restaurant Piazza daslook bloemen oogsten tijdens de aanplant! We zien het als bevorderend voor de wortelgroei en gaan rustig door met planten. Het team van Foodscape Schilderswijk is in elk geval erg blij met hun interesse! Zodra de eerste kantoormoestuin van Nederland eenmaal volledig aangeplant is kunnen de chefkoks rustig kiezen uit ruim 80 verschillende kruiden en eetbare bloemen.

Chef Jaap van Restaurant Piazza oogst daslook bloemen tijdens de aanplant van de daktuin in wording van New Babylon. De kruiden- en bloementuin wordt ontworpen en ingericht door URBANIAHOEVE Foodscape Schilderswijk.
Kijk, ze kunnen er niet van afblijven!