Foodscape Wildeman's Buurttuin Lucas door Urbaniahoeve en Carve

Urbaniahoeve en Carve zijn genomineerd voor de Urban Intervention Award, een internationale ontwerp-prijs van de stad Berlijn.

De Buurttuin Lucas is genomineerd op basis van de kwaliteit van het ontwerp en om de manier waarop we het met alle betrokkenen hebben gemaakt en gebouwd. Carve heeft ons niet alleen geholpen met het ontwerp maar heeft ook een prachtig instrument gemaakt om het plan in co-creatie te kunnen maken, en ook The Beach heeft daaraan een belangrijke bijdrage geleverd.

Op 9 december wordt bekend gemaakt wie de prijs wint, we houden iedereen op de hoogte!

 

De Buurttuin Lucas is een samenwerkingsproject van Urbaniahoeve, Lucas Community, The Beach en het Amsterdams Steunpunt Wonen. De tuin maakt deel uit van Foodscape Wildeman, een project van Urbaniahoeve dat genereus wordt ondersteund door Stichting DOEN, AFK, Prins Bernhard Fonds, VSB Fonds, Dienst Ruimtelijke Ordening Amsterdam en Stadsdeel Nieuw West.

 

Buurttuin Lucas co-design in process (Foodscape WIldeman)