Naadijs in het Urbaniahoeve voedselbos / Needle ice and frostheave on the food forest path. 2018 Jaarcursus Stedelijke Voedselbosbouw : Za 13 januari: oriëntatie middag voor de feb 2018 jaarcursus. rsvp: info@urbaniahoeve.nl #naaldijs #needleice #Urbaniahoeve #foodforest #voedselbos #Amsterdam #cursus #permaculture #permacultuur #agroecology #oriëntatie #DemoGarden #DemoTuinNoord #forestgarden #bilingual Zeg het voort / Spread the word

Urbaniahoeve in images

Related Posts

Leave a Reply

Naadijs in het Urbaniahoeve voedselbos / Needle ice and frostheave on the food forest path. 2018 Jaarcursus Stedelijke Voedselbosbouw : Za 13 januari: oriëntatie middag voor de feb 2018 jaarcursus. rsvp: info@urbaniahoeve.nl #naaldijs #needleice #Urbaniahoeve #foodforest #voedselbos #Amsterdam #cursus #permaculture #permacultuur #agroecology #oriëntatie #DemoGarden #DemoTuinNoord #forestgarden #bilingual Zeg het voort / Spread the word

Urbaniahoeve in images

Related Posts

Leave a Reply